Laial AB är ett företag med många målsättningar och ställer gärna upp med flytthjälp eller med andra av våra tjänster. Vi finns för er! Vår verksamhet bygger på att minimera kostnaden för er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service. Du får alltid en snabb och säker transport. Vi har ansvarsföräkring och yrkestrafiktillstånd vilket gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Du kan välja själv i vilken omfattning du vill att vi ska hjälp dig. Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller få en helhetslösning inklusive packning, uppackning, transport och flyttstädning. Ni kan alltid få en kostnadsfri besiktning på omfattningen av er flyttlast, materialleveranser, packhjälp och flexibla lösningar på olika transporter.

Vi är stationerade i Stockholm och erbjuder flytthjälp till både privatpersoner och företag i först hand inom Storstockholm och kring liggande städer men vi kan även erbjuda flytthjälp till övriga delar av Sverige.

Beställ en kostnadsfri offert här.

Under våra öppettider kan ni enkelt ta kontakt med någon på kontoret för att få hjälp med just ditt ärende. Kontakta gärna oss här eller för mer personlig service för era uppdrag på telefon 08-976717. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan erbjuda er bra service och trygga transporter.

Ring oss

Adress

Öppettider

Telefontider